En dikt om ingenting

Jag ska köra upp lite amfetamin, ja då blir man fin... Men tur att det finns annat att ta till hands, i efter rusets hetta vill man åter gå till sans. Kanske kan man då dra en svans av kokain? Ja då blir man ju garanterat piggelin. Men vilken rörelse... jag kanske ändå bara hamnar i bedrövelse.

Lite maja vore ju inte fel, börja svaja och titta som en skel. Med ett stort smajl, kunde jag lukta på liljekonvalj.

Nä, kaffe kanske blir bättre? med en workoholik-anda komma på fötter, rensa mina rötter... ... i trädgården.

Ja och Nej! Fy på dig! Inte tänka så! Det är ju bara att se upp i det blå, Vad håller du på med, tror du dessa kan hjälpa dig få allt på en silversked? Nej vet du va, nu får du gå och lägga dig ned. Bädda om dig i sängen, slut ögonen, och fantisera inte om drängen! Ja men han ser ju ut som en dräng, med sitt lufsiga hår, reser runt i värden utan att ta farväl med en enda tår.

Å hej och hopp ***** *****! Du skämtar! Du får gifta dig först och det med basta! Förresten till lunch, du ville ha pasta? Pasta med korv eller köttbullar? Jag har hört hur ofta människor *******! Det är inte bra för dem, de borde göra som jag, sitta i skräddarställning och leva i celibat....

AaaUuuuuuuuuummmM!

Här har du din mat, jag har lagt det på ett fint fat. Se så ät lite nu, så kan du gå upp och röja klockan sju. Imorgon bitti vill jag att du ska ta tag i ditt liv, jag vill bli av med dig och gärna utan att du tar ditt liv med en kniv.

Hade gott!

/Frida

2 sep 2013